BFL Vol.1

Oct 16, 2012

Alam Gapura Open Gigz 2

Date   : 20th Oct 2012
Time   : 9.00PM
Venue :   Uptown Shah Alam




Jul 19, 2012

MERCH 2012

Dah lama jugak kitaorang tak update blog ni. So, dalam buletin kali ni, kitaorang nak ceritakan pasal merchandise pertama kitaorang. T-Shirt official ni korang boleh dapatkannya dengan harga hanya RM30 ringgit berserta album EP kitaorang yang berjudul BFL Vol. 1. Size available : XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL. Ejat, Juan, and raje pakai size M. So pada yang rasa2 badan dia lebih kurang kitaorang, order size M. Untuk order korang boleh contact kitaorang di :

0147397563 - Ejat
0176050701 - Raje

atau

inbox kitaorang di facebook







Mar 20, 2012

Khazanah

Kali ini kitaorang cipta sebuah lagu yang berunsurkan keduniaan. Korang sendiri tahu sekarang dunia macammana, habis semua yang ada kat dunia, manusia nak ambik. Makin lama, makin rosak dunia, macam2 bencana dah jadi. So, terimalah lagu dari kitaorang, bertajuk Khazanah.


Kalau nak download lagu ni, click "download" button kat link soundcloud atas sana. ^




Box For Letters - Khazanah


Intro:
F#m-D A-E F#m-D E

A E
Semua katakanlah
Bm D
Apa yang kita perlukan
A E
Segala yang ada
Bm D E
Telah pun mereka hancurkan


Bridge:

F#m D A E
Habis segala isi kandung dunia
F#m D E
Diambil tiada hentinya

Chorus:

A
Pulangkan
E
Bebaskan
Bm D
Agar semua rasa nikmat dunia

A
Hentikan kemusnahan
E
Kembalikan kedamaian
Bm D
Agar semua rasa nikmat dunia


(BACK TO INTRO)


A E
Ku tahu khazanah dunia
Bm D
Semua tinggi nilainya
A E
Tapi bukan engkau yang punya
Bm D E
Ia milik yang maha esa


(Back to bridge)



Chorus:

A
Pulangkan
E
Bebaskan
Bm D
Agar semua rasa nikmat dunia

A
Hentikan kemusnahan
E
Kembalikan kedamaian
Bm D E
Agar semua rasa nikmat dunia

Solo part:
D A F#m E
D A E


(BACK TO CHORUS) 2X


Key transfer to B

B
Pulangkan
F#
Bebaskan
C#m E
Agar semua rasa nikmat dunia

B
Hentikan kemusnahan
F#
Kembalikan kedamaian
C#m E
Agar semua rasa nikmat dunia
C#m E
Agar dunia dinikmati bersama
C#m E
Agar semua rasa nikmat dunia


Composer : Ejat
Lagu : Box For Letters

Feb 23, 2012

Melepak-lepak di Studio Bunch Of Nerds. :)

Itu hari ha, kitaorang ada lepak2 di studio Bunch Of Nerds. Studio ni 100% hasil usaha member2 band tu sendiri. Kitaorang memang tabik spring la kat diorang, muda-muda lagi dah boleh tunjuk hasil kerja macam tu. So, kepada bakat2 muda kat luar sana, jangan sia-siakan bakat korang,and teruskan berkarya. (macam takda kena mengena je pesanan ni?)






Photo Credit to ENOL I Kill Your Boyfriend.

Dec 30, 2011

KOTAKMUZIK 2012

Buat julung2 kalinya gig macam ni diadakan di Banting. Dengan crowd yang supportive gila, memang enjoy!

Venue : Dewan Seri Jugra, Banting, 8 Jan 2012

Credit to Ideajulung Art and IV Music for organized this event. Harap2 akan ada lagi event macamni in the future. :)











Credit to Ediedham Melody of the Shutter

Credit to Ediedham Melody of the Shutter

Credit to NurainaHushna

Credit to NurainaHushna

Credit to NurainaHushna

Credit to NurainaHushna

Sempat bergambar bersama NAJWA. (Y)