BFL Vol.1

Dec 30, 2011

Music Addict by The Beach!

Hi, yang ni 2nd show kitaorang yang dianjur oleh SENYAP. Lepas Music Addict yang kat Sangria Island, SENYAP invite kitaorang untuk perform kat sini.

Bagi kitaorang, kenangan kat Port Dickson ni memang langsung tak boleh dilupakan. Masing2 makin satu kepala bila kat sini. Apa sebabnya? Kitaorang lepak kat sini semalaman kot. Semalaman kitaorang bersuka ria, berkhemah tepi pantai.

-and the admin pun dah taktau nak cakap apa-

Sebelum perform.


UNCLE BANYAK COOL, support kitaorang.

Nak jugak kau bergambar duduk atas kerusi orang tua tu. -.-



Lepas je perform, ada pulak sekumpulan students datang nak interview kitaorang. Bukan apa, terkejut jugak. Dalam dunia ni orang penat kalau dengar kitaorang berceloteh. Tak sangka ada jugak yang nak dengar kitaorang mengarut, and mencarut. PEACE! :)

Hari pun makin gelap, and masing-masing menaikkah hantu dalam diri. ARGHHH!






















No comments: